GPS és Műholdas nyomkövetés, flottakövetés

Mit nyújt Önnek a járműkövető GPS és a műholdas nyomkövetés szolgáltatásunk?

GPS nyomkövetés

GPS NYOMKÖVETÉS

Tudja mindig pontosan, merre jár a flotta. Csökkentse 30%-kal a céges járműköltségeit. Érje el, hogy sofőrjei úgy vezessenek, mintha mindig mellettük ülne!

Tudjon meg többet, olvasson tovább!

Miért minket válasszon a sok konkurens GPS-t kínáló cég közül?

Flottakövetés

Mert a műholdas autóvédelmi GPS távfelügyeletünk érdekében magasan képzett és tapasztalt diszpécsereink amúgy is kötelezően folyamatos szolgálatban vannak az év minden napján, napi 24 órában!

Diszpécser kollégáink bármikor kisegíthetik Önt vagy sofőrjeit egy-egy hirtelen felmerülő problémából, főként a GPS nyomkövetés adatainak az értelmezése, a térképes felület kezelése, vagy például a „POI”-k (fontos pontok) létrehozása és helyes értelmezése, stb. tekintetében, főként a GPS vásárlást követő első hónapokban.

Bizony bőven van mit elsajátítaniuk a “leendő diszpécsereknek” ahhoz, hogy egyes gépkocsivezetők ne tudják átverni Őket és ezáltal a tulajdonost, tehát Önt sem!

Mire jó még a flottakövetés?

flottakövetés

Manapság egyre több autóflottával rendelkező cég választja a flottakövetést, ugyanis a szolgáltatással folyamatosan különböző adatokat kaphatnak a hozzájuk tartozó járművekről, például, hogy azok éppen hol tartózkodnak. A flottakövetéssel sofőrök munkája ellenőrizhetővé válik, a cég vezetője bárhol rá tud nézni, hogy melyik járműve éppen merre jár és hogy zavartalanul folyik-e a munkavégzés. A szolgáltatást nemcsak az alkalmazottak ellenőrzése miatt ajánlott igénybe venni, hanem más kellemetlenség elkerülésének érdekében is.

Mivel a flottakövetéssel mindig egyértelműen beazonosítható a gépkocsi helyzete, megakadályozható, hogy azt eltulajdonítsák. Ha mégis megtörténne a baj, a követési funkciónak köszönhetően könnyedén meg lehet találni az ellopott járművet. Tehát a flottakövetéssel kiválóan kiegészítheti a különböző gépjárművek védelmét is!

Ha Önnek is fontos az, hogy megakadályozza a járműlopásokat, vegye igénybe a flottakövetést, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Hozza ki a legtöbbet vállalkozásából a flottakövetés segítségével!

flottakövetés

Saját vállalkozást vezet, ami fuvarozással, szállítással foglalkozik? Érthető, ha azt szeretné, hogy a legjobbat hozza ki a cégéből. Ebben tud segíteni Önnek a flottakövetés is. Miről is van szó pontosan? A flottakövetés lényege, hogy a beszerelt GPS rendszernek köszönhetően a használatban lévő járművek helyzetéről, hollétéről folyamatos információkat kap. A flottakövető rendszer folyamatosan jelez, információkat küld és adatokat raktároz.

A flottakövetés alkalmazásával sokkal könnyebben megelőzhetőek a visszaélések, nagyobb kontrollt gyakorolhat a járművek felett, illetve sikeresebben ellenőrizheti az alkalmazottait. Erre szükség is van, ha azt szeretné, hogy ne legyenek üres járatok, és a munkaidő maximálisan ki legyen használva.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat, ismerje meg termékeinket flottakövetéssel kapcsolatban! Rengeteg ügyfél kipróbálta már és használja azóta is a legnagyobb elégedettséggel. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

A flottakövetés előnyei vállalkozására nézve

Flottakövetés

Azoknak a cégeknek, amik rendelkeznek járműflottával, érdemes befektetniük egy flottakövetési rendszerbe. A flottakövetés ugyanis számtalan előnnyel jár egy vállalkozás számára. Nézzük, mik ezek!

A flottakövetés legfőbb előnye, hogy a vállalkozás tulajdonosa mindenről tudomást szerezhet, ami a járműveit érinti. Nyomon tudja követni, hogy ki, mikor, mire használta a járművet, igénybe vette-e magáncélra is vagy kizárólag munkára.  Látja azt is, hogy a vezető betartotta-e a közlekedési szabályokat, a legoptimálisabb utat választotta-e és időben célba ért-e a szállítmány. A flottakövetéssel könnyen nyomon követhetőek a munkaórák és a járművekről pontos fuvarnyilvántartás készíthető. Fontos, hogy csökken a dolgozók adminisztratív munkája is, hiszen nem nekik kell külön rögzíteniük, hogy mikor merre jártak. A flottakövetés elengedhetetlen olyan cégek esetében, ahol nincsen előre meghatározott útvonal és fontos látni, hogy melyik jármű éppen merre tartózkodik, például taxi-társaságok esetében.

Szeretné Ön is igénybe venni flottakövetés szolgáltatásunkat? Keressen fel minket bátran!

Érje el, hogy sofőrjei úgy vezessenek, mintha mindig mellettük ülne!

GPS nyomkövetés

Szereltessen GPS nyomkövetőt járműveibe és figyelje interneten, hogy sofőrjei kímélik vagy nyúzzák-e azokat! Közismert, hogy egy „sportosan” száguldozó gépjármű 20-30%-kal többet fogyaszt és jobban kopik minden alkatrésze.

Ha a GPS nyomkövetéssel kiszűrte a gyorshajtó sofőröket, meg lesz elégedve az eredménnyel, mert nem csak üzemanyagot spórolnak, hanem a járművek javítási költségei is csökkennek majd.

Flottája üzemeletetési költségei garantáltan csökkenni fognak, mert sofőrjei tudomásul veszik, hogy állandó GPS távfelügyelet alatt állnak!

A járműköltség megtakarítások alapja az online GPS műholdas nyomkövetéssel:

Az üzemanyag-felhasználás csökkentése, az üzemanyag fogyasztás pontos és rendszeres mérésével, és ellenőrzésével illetve rögzítésével, az esetleges “kannába tankolások” és egyéb üzemanyaglopások és pocsékolások kizárásával. A szervizköltségek csökkenése is megvalósul, ha a sofőrt szembesíti főnöke, a beszerelt nyomkövető GPS által küldött, (és számítógépen rögzített, sőt kinyomtatott) rendszeres gyorshajtásainak az időpontjaival és adataival és grafikonjaival. A nyomkövető GPS azt is megmutatja, a cégtulajdonos és a flottamenedzsment részére, hogy egy jármű vagy egy munkagép mennyi időt töltött egy adott helyen, és hogy a munkagép dolgozott-e, vagy csak alapjáraton járó motorral, netán csupán “ráadott gyújtással” időzött a munkahelyén?

Tekintse meg GPS nyomkövetés árainkat vagy kérjen árajánlatot!

Hogy működik a nyomkövetés és az üzemanyag kontroll?

GPS műholdas, online nyomkövetés

Az Önök gépjárműveibe egy-egy GPS műholdas, online nyomkövető fedélzeti egységet szerelünk. A nyomkövető GPS-ről a szervereinkre érkező járműadatokat, az internetes szoftverünk fogadja.

Megrendelőink egy speciális weboldalunkon online GPS nyomkövetéssel bármikor ellenőrizhetik járműveik aktuális helyzetét, bejárt útvonalait, sebességeit és opcionálisan az üzemanyagméréseit, stb.

A motort nyúzó gyorshajtásokról, járművei és munkagépei “tétlenség-figyeléséről” is úgy értesül, mint sofőrjei munkaidejéről és a vezetési stílusáról, járművei és munkagépei kihasználtságáról és fogyasztásáról, a műholdas nyomkövető GPS rendszerünk használatával!

A digitális menetlevél tartalmazza, többek közt az elindulási és az érkezési hely címét, időpontját, a megtett távolságot, az átlagsebességet, a maximális sebességet, és opcionálisan az üzemanyag-fogyasztást (+500 Ft. Havidíj).

A GPS műholdas nyomkövető által küldött online járműkövetési adatokból azonnal értesülhet, a sebesség túllépésekről, az esetleges üzemanyaglopásokról, és a feketemunkákról.

GPS műholdas nyomkövető

A GPS műholdas nyomkövetők beszerelésétől és “tudatos használatától” kezdve 25-35 %-kal csökkennek a szerviz és az alkatrészcserék, az üzemanyag és az adminisztráció költségei.

GPS járműkövetés

Az Ön cégének az adminisztrációs költségei a (NAV részére is megfelelő), kinyomtatható útnyilvántartásoknak, vagyis a nyomkövető GPS menetleveleinek köszönhetően csökkenhetnek. Optimalizálja Ön is szállítmányozási kapacitását illetve a járműveinek az előírt útvonalát a GPS járműkövetési megoldásainkkal. A tulajdonos visszamenőleg is bármikor bármit ellenőrizhet a GPS műholdas járműkövetési adatokban 3 hónapig, de megfelelő szerződéssel Önnek akár évekig is eltároljuk a flottájának adatait!

A GPS járműkövetés előnyeiről

A hatékony flottamenedzsment ma már szinte elképzelhetetlen a GPS járműkövetés alkalmazása nélkül. Ön sem szeretné, ha a járművei nem lennének biztonságban, vagy a sofőrjei ellenőrizetlenül utaznának városról városra az utakon. Semmiképpen se hagyja ki a  GPS járműkövetés telepítését! Ha azt szeretné, hogy a vállalkozása hosszú távon is a sikeresebbek közé tartozzon, akkor iktassa ki a felesleges kockázati tényezőket!

A GPS járműkövetés egyértelmű előnyei közé tartozik a járművédelem. Ha az egyik járművet a flottából esetleg ellopják, a GPS műszerrel könnyedén be lehet azonosítani a tartózkodási helyét, és le lehet fülelni a tolvajokat. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a GPS járműkövetés kontrollt biztosít a teljesítmény felett, minden információ elkönyvelésre kerül az utakról, teljesítési határidőkről, pihenőidőről, vagy a túlórákról. A GPS járműkövetés az előzőekkel szoros összefüggésben a költségek optimalizálását is elősegítheti.

Keressen meg minket feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet termékeinkről!

GPS járműkövetés

GPS nyomkövetés és üzemanyagkontroll funkciók

A GPS műholdas nyomkövető rendszerünk részei

Járműveit vagy munkagépeit felszereljük a GPS műholdas járműkövető berendezéssel, illetve opcionálisan pluszban rendelésre felszereljük:

 • az üzemanyagtankba beszerelt precíziós üzemanyagszint jelzővel
 • illetve beszerelhetjük a motorblokkoló járművédelmi modulunkat.

Beköthetjük a GPS-be a járművek és munkagépek speciálisan vizsgálandó segédberendezéseit is. Ezek a teherautó vagy munkagép plató, vagy hátfalbillentőjének a hidraulikáját működtető szervomotor indító áramkörei lehetnek, illetve minden olyan segédberendezés elektronikus kapcsolója, amelyek beindítanak / megszüntetnek egy egy munkafolyamatot.

Motor indításgátlás “motorblokkoló” funkcióval

Jármű vagy munkagép ellopása vagy elrablása esetén, a műholdas GPS nyomkövető telefonszámára egy “motorblokkoló” parancskód küldendő SMS-ben! A parancskód hatására a jármű ugyan tovább tud haladni, de ha leállítják a motort, az már újra beindíthatatlan lesz! (Egy azonnali motorleállítás menet közben veszélyes lenne a nagy tömegű és rakományú teherautók és kamionok esetében!)

Az esetlegesen ellopott jármű útja az internetes felhasználói felületen, számítógépen vagy okos telefonon természetesen online folamatosan követhető, akár rendőr is küldhető és irányítható a gépjármű elfogására. Ha ismét az illetékes akarja használni az üzemképtelen motorú járművet, akkor egy “feloldókódos” SMS-t kell ráküldeni a GPS műholdas járműkövető berendezésre.

Természetesen akkor a legbiztonságosabb a járművédelem, ha annak riasztóberendezését összekötjük a járműkövető GPS-el. A járművet ért “támadásnál” az autóriasztó jelzését a GPS egy SMS-ben elküldi a gépjármű vezetőjének a beállított telefonszámára, aki a saját diszpécserközpontjuk segítségével követtetheti az esetleg ellopott vagy elrabolt jármű útját!

A pihenőidő biztosítása és a járművezető általi betartásának ellenőrzési kötelessége áll fenn a cégtulajdonosnak vagy megbízottjának.

Sofőr azonosítás

Ha egy műholdas járműkövető GPS-el felszerelt járművet (az úgynevezett “kulcsos autót”) több járművezető is használ, igény lehet a vezetőnkénti lebontott adatoknak a beküldésére, azaz a sofőrazonosításra! Az In-Kal GPS műholdas nyomkövető rendszerének az infra kódtasztatúráján beadott különböző kódok alkalmazásával, klienseink azt is láthatják, hogy melyik járművezető használ adott időpontban, egy adott járművet!

POI-k

Fontos „POI”-k alkalmazásával látványosabbá és egyszerűbbé teheti a digitális térképén az útvonalakat, hiszen a térképen látszik, ha egy nyomkövető GPS-el felszerelt jármű, elérte vagy elhagyta a fontos pontként kijelölt területet, pl. székhelyét vagy a megrendelő partnereinek a telephelyeit.

A Megrendelőnk által bejelölt „POI”-k szerepelnek a listázott kimutatásokon is, megkönnyítve a műholdas nyomkövető GPS menetleveleinek az ellenőrzését, a feldolgozását és kiértékelését!

Hivatali és privát használat

A hivatali és privát használat is megkülönböztethető GPS járműkövető berendezésünkkel (a sofőrazonosításnál is használatos infra kódtasztatúrával) olyan gépjárművekben, amelyeknél engedélyezett a hivatali mellett a magánjellegű használat. Ezekhez a kódtasztatúrás műveletekhez beszerelendő még a járműbe egy a műholdas nyomkövető GPS-t kiegészítő elektronikus kódfeldolgozó modul, és egy infra LED is a GPS berendezéshez illesztve.

Az online nyomkövető GPS rendszerünkkel Ön kiszűrheti a magáncélú használatot és persze a feketefuvarokat is, ezzel megszabadulva a járműveknek a feketefuvarokban képződött amortizációs és üzemanyagköltségeitől!

Üzemanyagkontroll

Az Üzemanyagkontroll segítségével az üzemanyag tankolások mennyiségét, időpontjait és helyszíneit, kliensünk bármikor lekérdezheti a nyomkövető GPS rendszerünk felhasználói felületéről, azokat ki is nyomtathatja és összehasonlíthatja nyomban, a tankolási költségszámlákkal.

A műholdas nyomkövető GPS rendszerünk menetlevelei alatt az üzemanyag grafikonok láthatóak. Üzemanyag kimutatásainknak köszönhetően Önök kiszűrhetik a trükkös üzemanyag lopásokat, úgymint a kannákba tankolásokat, az üzemanyag leszívásokat és a jellemzően gyakori gyorshajtásokat.

A modern járművekben levő CANBUS rendszerek már alkalmasak a pontos üzemanyagmérésre, IGY AZOKBA NEM KELL ÜZEMANYAGMÉRŐ SZONDÁT BEÉPÍTENI!!!

üzemanyag1

A fenti ábrán a nyomkövető GPS cirka 3 „marmon-kannányi” (60 liternyi) üzemanyaglopást jelez!

Nyomkövető GPS rendszereknél a leggyakoribb a “kapacitív szondás” üzemanyagmérés. A (megfelelő hosszúságú, általában méretre vágott) „Kapacitív Szonda” utólagos beszerelése a jármű üzemanyag tartályába a pontos üzemanyagszint folyamatos mérését, illetve kijelzését eredményezi.

A CANBUS adatokból a GPS műholdas nyomkövető rendszer segítségével minden fontosabb információt megtudhat gépjárművéről a tulajdonosa valós időben, online kapcsolaton. Ilyen adatok lehetnek például: a felhasznált üzemanyag mennyisége, a tengelyterhelés(ek), a motorfordulatszám, a megtett kilométerek mennyisége stb., amennyiben a gépjármű évjárata, típusa, és a gépjármű gyártója ezt lehetővé és elérhetővé teszi, tehát ez opcionális lehetőség!

Elektronikus útdíjbevallás GPS nyomkövető rendszerünkkel

GPS járműkövetés

Útdíjfizetés is megoldató a nyomkövető GPS-el a „HU-GO” rendszerben, a műholdas járműkövető GPS rendszerünk az “E-útdíj” bevallására is alkalmas.

A GPS nyomkövető rendszerünk segítségével történő elektronikus útdíj bevallása és díjfizetése nem csak kényelmi funkció leendő ügyfeleink számára, hanem időtakarékos és egyszerűen követhető, ellenőrizhető megoldás is. A regisztráció során, a www.hu-go.hu oldalon létrehozott cég adataival a folyószámlát előre fel kell tölteniük. Ennek az egyenlege ad fedezetet a díjköteles utak használatához.

Költségkímélő, úgynevezett “passzívkövetésű” GPS műholdas járműkövető megoldásaink

A GPS nyomkövető berendezés memória modulja úgy lett méretezve, hogy a gépjármű megtett útvonalának a többhetes nyomkövetési adatait is képes eltárolni! Ezek a GPS adatok a járművel külföldről Magyarországra, azaz GSM-el lefedett területre érve, automatikusan letöltődnek GPRS-en és interneten át a szervergépeinkre, majd onnan azonnal letölthetők Megrendelőink számítógépeire, vagy mobiltelefonjaira! Ezzel a módszerrel, azoknak a járműveknek a külföldön megtett útjairól is pontos információkat kap a tulajdonosa, amelyek rendszeresen Magyarországon közlekednek és a csak ritkán előforduló külföldi utak miatt, nem érdemes a drágább havidíjas roaming szolgáltatásunkat igénybe venniük! GPS nyomkövetőnk a járművében az alacsony árának köszönhetően már az első hónapokban megtérül és utána extraprofitot termel! 

A nyomkövető GPS ajánlatunk szolgáltatásai, funkciói

 • GPS műholdas jármű/ flottakövetés naponta 24 órában
 • Jármű elindulási, útvonali és érkezési helyek, időpontokkal
 • On-line, valós idejű jármű megjelenítés, térképen és listán
 • Útvonalképek a pozíció, dátum, útvonal, sebesség adatokkal
 • Privát és Céges használat megkülönböztetése kódtasztatúrával
 • Menetlevél ill. útnyilvántartás készítés a NAV-nak is megfelelően
 • Összesített kilométerek távolságok, sebességek, vezetési állóidők
 • Megállási helyek feltüntetése, az aktuális állóidők megjelenítésével
 • Partner objektumoknál, „POI”-k rajzolása és kezelése a térképeken
 • Raktérajtó nyitás, billentés, hátfalmozgatás, szivattyú érzékelés, stb.
 • A fentiek térképi és grafikonos megjelenítése
 • GPRS-internet adatkommunikáció, opcionálisan SMS-el motorleállítás
Z
 • Opcionálisan üzemanyagmérésre is alkalmas egy “Kapacitív Szonda” beépítésével, a régebbi típusú járművek üzemanyag-tankjába. (Modern Járművekbe a CAN-BUS csatlakozójukon át, már direktbe beköthetőek a GPS-ek, így tehát nincs plusz költségük az üzemanyagmérő eszközöknek, pl- “Kapacitív Szondáknak)!
 • + Sofőrazonosító bővítőmodul beépítési lehetőség PIN kódtasztatúrával

Tekintse meg GPS nyomkövetés árainkat vagy kérjen tőlünk árajánlatot!

A fenti GPS havidíja a GPRS díjat is tartalmazza az összes fent felsorolt funkciókkal! Telekommunikációs együttműködő partnerünk a Vodafone Zrt. Kérésükre megrendelőink telephelyein is beszereljük a GPS-t. Az In-Kal GPS Kft. a Generáli Biztosító Zrt.-vel évi 15.000.000.-Ft-os általános felelősségbiztosítással rendelkezik! Az In-Kal GPS Kft. az estleges árváltoztatások jogát fenntartja!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

A weboldal használatához az alábbi technikailag szükséges cookie-kat használjuk
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése