(+36-1) 221-6016; (+36 20) 231 3426; (+36 20) 322 7011 info@inkalgps.hu

GPS műholdas autóvédelem, távfelügyelet

Mit nyújt Önnek a GPS műholdas autóvédelmi távfelügyeleti szolgáltatásunk?

GPS AUTÓVÉDELEM

GPS műholdas autóvédelem és távfelügyelet minden idők legsikeresebb technikája, amivel rendkívül hatékonyan védheti meg kedvenc járművét a tolvajoktól!

Tudjon meg többet, olvasson tovább!

Hogy működik a műholdas autóvédelmi GPS riasztónk és lopásgátlónk?

A “közelítő kódkártya”
A műholdas autóvédelmi GPS riasztónk és lopásgátlónk akkor is meggátolja a gépjárműlopást, ha estlegesen eltulajdonítják a gépjármű indítókulcsát, illetve a központi zár kódolt távirányítóját.

A motor beindítása csak a PIN-kód bevitelű önazonosítással lehetséges az infra kódtasztatúrán!

A műholdas gépjárművédelmi GPS használata az opcionálisan vásárolható “közelítő kódkártyával”, viszont semmiféle kezelést nem igényel, mert az automatikusan elvégzi az “önazonosítást”!

A műholdas autóvédelmi Safety-Phone GMS-2000 & GPS extráinak működése >>
A járművet ért támadáskor automatikus SMS-t küldő autóvédelmi funkcióin kívüli extrák:

 • Kezelésmentes PIN-kód bevitel automatikus önazonosítással, a kódkártyával a zsebben!
  Mobiltelefon gyors tárcsázási funkcióval egy gombnyomásos védelem és központi zár ki/be kapcsolás! (Ez utóbbi típusfüggő)
 • A szülőnek nem kell odamennie az autóhoz, ha csemetéje kivenne valamit a kocsiból!
 • Ha már kinyílt, de újból bezárandó az autó, a szülő mobiljának egy másik gombjának a megnyomásával ismét bezárhatja az ajtókat, és ezzel élesíti az autóvédelmi GPS rendszert!
 • Letilthatók az egyes szenzorbemenetek a hamis riasztások elkerülésére a kódtasztatúrán, például:
  az emelés érzékelő egy elevátoros parkolóházban, a belsőtér-védelem, ha egy utast vagy kutyust akarunk hagyni a kocsiban!
 • Autókereső funkciója is van a GPS gépjárművédelemnek, ami egy zsúfolt parkolóhelyen vagy parkolóházban praktikus, hiszen egy telefonhívásra 3 kürtszóval és 6 fényvillanással jelzi a helyét, a tulajdonosnak, így igazán komfortos a lopásgátlós GPS.
 • Két halk kürtszóval figyelmezteti a műholdas járművédelmi GPS a vezetőt, ha az kiszállás után 10 másodpercen belül nem zárta be a centrálzárat és ezáltal nem élesítette be a GPS védelmet.
 • Ha tulajdonosa (használója) még e figyelmeztetések hatására sem zárja be az autóját a centrálzár távirányítójával, akkor automatikusan beélesedik a műholdas GPS lopásvédelem 30 másodperc múlva a kiszállás után, ha nincs mozgás az utastérben.
 • Az ilyen önélesedett állapotú Safety-Phone GPS berendezés a jármű bármelyik ajtajának a kinyitásakor azonnal megcsörgeti tulajdonosának a mobilját, jelezve, hogy behatolás történt, és további intézkedést vár tőle!
 • Pánik funkció is aktiválható a kódtasztatúráról, vagy a kikényszerített PIN-kód helyett egy másik, az úgynevezett “csapdakód” beadásával is.
 • Ha járó motorú autónak 3 másodpercnél hosszabb időre kinyitják a vezetőajtaját, a rablásgátló funkció automatikusan beindul, a műholdas autóvédelmi GPS azonnal küldeni kezdi a műholdas távfelügyeleti diszpécserközpontnak a rablásjelzést, az autó aktuális koordinátáival, és beindítja a szokványos hang és fényjelzéseket a speciálisan késleltetett motorleállítási funkcióval!
 • Ha egy járművezető tulajdonost az autójából “kiszállítanak”, és az autót elrabolják, a műholdas autóvédelmi GPS automatikus rablásgátló funkciója, az autó motorját néhány perc alatt (időzített üzemanyag elvételekkel) leállítja.
 • Az autó fokozatosan lassul le, a (motorja pedig csak 4 (négy!) km/h sebesség alatt áll le, nehogy megszűnjön menet közben a szervórasegítés a kormányra vagy a fékrendszerre! (MABISZ előírás!)
 • Közelítő kódkártyás használatnál, szükségtelen a PIN kód beadása, mert automatikus a rádiófrekvenciás önazonosítás a GPS gépjárművédelemhez.
 • A műholdas GPS-riasztónk használata tehát a kódkártyával, semmiféle kezelést nem igényel!
 • Az autóvédelmi GPS lopásgátlónk speciális LED villogásokkal figyelmezteti a vezetőt a GSM vagy a GPS lefedettség hiányáról!
 • Közös autóhasználatnál (egy telefonhívással és kóddal), a telefonjelzések átállíthatóak az autóvédelmi GPS-en, egy másik értesítendő számra. (Pl. férj-feleség között.)
 • A “motorblokkoló funkció”, a műholdas autóvédelmi GPS általi motor távleállítási lehetőség telefonról a tulajdonos által, egy esetleges autórablásnál, lényegileg megegyezik a rablásgátló funkcióval.
 • “Szerviz funkcióba” is állítható a GPS autóriasztó berendezés, így ha egy autószervizben hagyja autóját, még a szerelőjével sem kell közölnie a PIN kódját.
Ha az autót támadás éri...
A gépjárművet ért támadáskor a GPS  tájékoztató SMS üzenetet küld a tulajdonosának és az On-Line működésű GPS műholdas távfelügyeleti központnak, (a hagyományos autóriasztás mellett) azonnal,  a riasztás okáról és a jármű helyéről, 5-10 m. pontossággal!
Az akkumulátor kiiktatása sem okoz problémát, a termékünk háttér akkumulátora még riasztás közben is órákra ellátja elegendő árammal, a GPS műholdas lopásgátló riasztónkat!

A műholdas GPS autóriasztóban belül szabotázsjelző kapcsoló is fel van szerelve, ez a szétszerelésekor automatikusan SMS üzenetet küld a tulajdonosnak és a GPS alapú műholdas diszpécserközpontba.

Járművet ért támadáskor hatósági közreműködést is biztosítunk Magyarországon!

Tekintse meg az autóvédelmi árainkat vagy kérjen árajánlatot!

Maximális biztonság, bármerre jár…

A műholdas autóvédelmi GPS minden (!) alkatrésze -40 C foktól + 85 C fokig biztonságosan működik, így a korábbi ISO, CE, KERMI, NHH, NFH, MABISZ tanúsítású műholdas autóvédelmi GPS-riasztónk bármilyen országbeli túráján is maximális biztonságot ad autójának!

A  “svájci fejlesztésű”, az Osztrák FLEXTRONICS-nál gyártott U.BLOX MAX-6Q típusú GPS-vevőmodulnak és a U.BLOX LEON G-100 típusú (kártya független) ipari mobiltelefonnak, hála a GPS műholdas járművédelmi termékünk úgy működik, mint egy “svájci óra”.

Az In-Kal GPS jármű illetve autóvédelmi szolgáltatása az év minden napján, 24 órás működésű a (Nytsz: 5623-10/k 20080226 szerinti MABISZ, D RB1 CTU6531 BEA besorolású) műholdas autóvédelmi GPS-es távfelügyeleti rendszer, amelyet felsőfokú végzettségű, 11 éves gyakorlattal rendelkező profi diszpécserek üzemeltetnek non-stop folyamatosan, 2003.-óta.

Az In-Kal GPS Kft. műholdas járművédelmi távfelügyelete  szünetmentes táppal, és saját áramfejlesztővel is rendelkezik.

A nagy teljesítményű szerverekkel és számítógépekkel felszerelt műholdas távfelügyeleti diszpécserközpont, utca és házszámszintű teljes Magyarország, és részletes európai térképállománnyal, illetve a “MABISZ “előírásai alapján készült speciális diszpécserszoftverrel rendelkezik.

A tökéletes GPS lopásvédelem szolgáltatásának további előfeltétele, az In-Kal GPS Kft. autóvédelmi szolgáltatásaihoz kifejlesztett és gyártott “Safety-Phone GMS-2000 & GPS” márkanevű “GPS-riasztó” terméke, amely a járművekbe rejtve szerelve biztosítja a jármű önerőből lophatatlan  védelmét.

Az In-Kal GPS műholdas autóvédelmi távfelügyeleti szolgáltatásnál a “megtámadott”, és így helyi autóriasztást is adó GPS-es jármű helye, 5-10 méteres pontossággal megjelenik a diszpécserek számítógépein az utca és házszámszintű Magyarországi és nemzetközi térképeknek köszönhetően.

A diszpécserközpontba beérkezett GPS autóriasztása után egy diszpécser azonnal felhívja telefonon a jármű tulajdonosát, az általa megadott telefonszámon, és értesíti őt, hogy riasztás érkezett a járművéről.

Ha a tulajdonos a jelszavával azonosítja magát, és megerősíti a járművédelmi GPS-es járművét ért támadás tényét, a diszpécser azonnal értesíti a kivonuló szolgálatot és a rendőrséget, akik rögtön a járműhöz sietnek, és az adott szituációnak megfelelően intézkednek.

Az In-Kal GPS műholdas távfelügyeletének a diszpécserei így folyamatosan látják a képernyőiken a riasztó, vagy az esetleg elrabolt GPS-es jármű helyét és útját, majd a megállásának a helyét, így telefonon azonnal célra vezetik a kivonuló szolgálat és a rendőrség járműveit, hogy az autót biztonságba helyezzék.

Ha egy tulajdonos  valamiért a műholdas autóvédelmi GPS-riasztóján kikapcsoltatta a (járó motor mellett, a vezetőajtó nyitására beinduló) automatikus rablásgátló funkciót, az esetlegesen elrabolt járművén egy telefonhívással is elindíthatja a motort és a járművet is leállító, rablásgátló “motorblokkoló” funkciót.

Mi kell tenni Önnek autórablás esetén?

Autórablásnál a  műholdas autóvédelmi GPS-riasztóban levő SIM kártya hívószámát kell felhívnia sértettnek bármilyen telefonról, és a hívásfogadás után a PIN-kódját és a * parancskódot kell beküldenie a GPS-riasztóba (motorblokkoló funkció)!

A kivonuló szolgálat és a rendőrség (műholdas járműkövető GPS-el felszerelt autóikkal, motorjaikkal, és terepjáróikkal), azért képesek olyan helyen levő járművet is megtalálni, erdőben vagy szántóföldön ahol nincs utca és házszám megnevezési lehetőség, mert a GPS-es járműveiket diszpécsereink irányítják telefonon a GPS-riasztásokat küldő elrabolt járműhöz.

A “Safety-Phone GMS-2000 & GPS” műholdas autóvédelem előnyei: >>
 • Bekapcsolása a gépjármű saját távirányítójával történik, nem kell más eszköz a műholdas autóriasztó GPS bekapcsolásához!
 • Kikapcsolása is a gépjármű saját távirányítójával történik, de 30 másodpercen belül be kell adni a PIN-kódot a kód tasztatúrán, különben riasztást küld a diszpécserközpontba!
A “kódtasztatúra”

A “kódtasztatúra”

 • Pánik funkció aktiválható még a kódtasztatúráról, vagy a kikényszerített PIN-kód helyett egy másik, az úgynevezett “csapdakód” beadásával is.
A “közelítő kódkártya”

A “közelítő kódkártya”

 • A GPS alapú műholdas autóvédelem szenzorai átmenetileg külön-külön is kikapcsolhatók (utastérvédelem, emelésérzékelő, ajtófigyelés), hogy például egy karambolnál, a nyitott ajtók ellenére is aktiválni lehessen a GPS-t lopás ellen, vagy egy elevátoros parkolóházban az emelés-érzékelőt lehet és érdemes kikapcsolni, hogy az autó mozgatása ne generáljon hamis autóriasztásokat.
 • Ha ilyenkor a vezető nem adja be a PIN-kódot, (és nincs automatikus kódkártyája), a készülék – azonnal GPS koordinátás „segélykéréseket” küld a diszpécserközpontba a pillanatnyi koordinátákkal együtt, – ahonnan azonnal küldik a kivonuló szolgálatot és a rendőrséget a riasztó gépjárműhöz.
 • Autórablásnál a jármű, menet illetve a folyamatos lassulás közben, már hang és fényjelekkel is jelez!
 • Járműkereső funkciójával a műholdas autóvédelmi “GPS riasztó” (telefonhívásra, parancskóddal), 3 kürtjellel és 6 indexvillogással jelzi a járműve helyét a parkolóban, vagy egy zsúfolt parkolóházban!
 • “Car batt low” SMS üzenet is értesíti a tulajdonosát mobilján, ha az akkumulátor feszültsége alacsony tehát tölteni kell, azaz maximális a GPS lopásvédelem biztonsága.
 • “Car batt off” SMS üzenet értesíti a mobilján, ha a jármű akkumulátorsarúját levették.
 • Rejtett segédakkumulátor biztosítja a GPS tápellátását, bármilyen szabotázs esetén.
 • Navigációs kimenete is van, PDA illetve PNA részére (soros -porton).

A Safety-Phone GMS-2000 & GPS funkciói

Szervizfunkció, gyújtás figyelés, motorházvédelem, parkolójegy funkció, csomagtér védelem, járműkereső funkció, ajtók nyitásérzékelése, emelésérzékelő szenzor (opcionálisan rendelhető), automatikus beélesedés
Rablásgátlás automatikus, ultrahang utastérvédelem (opcionálisan rendelhető), napi GPS tesztek a központba, PIN-kódot igénylő indításgátlás kártyafüggetlen mobiltelefonnal, tartalék – akkumulátoros tápellátás
z
Riasztásnál adatküldések a központba, PIN-kódos önazonosítás kódtasztatúrán, átmenetileg kikapcsolható utastérvédelem, pánikgomb a kódtasztatúrán segítségkérésre, pánikfunkció a PIN-kód helyett csapdakóddal
r
Karambolnál kikapcsolható nyílászáró védelem, motor távleállítása telefonról vagy központból, riasztásnál SMS a tulajdonosnak és a központnak, kürtjelzéses figyelmeztetés a PIN – kód beadására
y
Kürtjelzés figyelmeztetés a központi zár bezárására, szabotázsnál SMS a tulajdonosnak és a központnak, motorbeindítás csak PIN-kóddal vagy kódkártyával, LED figyelmeztetés a GSM / GPS lefedettség hiányáról
g
Automatikus kódkártyás önazonosítás PIN-kód helyett (opcionális), lemerülő akkunál vagy akkusaru levételkor SMS a tulajdonosnak és a központnak, kikapcsolható emelésérzékelés elevátoros parkolóházakban

2 év csere-garanciát vállalunk a “GPS-riasztó” termékünkre!

A  GPS-riasztó szereléséhez a SIM kártyát a Megrendelőnknek kell biztosítania! A SIM-kártyák költségeit Megrendelőink fizetik a választott GSM szolgáltatójuknak! SIM-kártyát a mobilja GSM szolgáltatójától rendeljen, így kisebbek lesznek költségei! Tanácsot adunk mindenkinek az olcsó és alacsony költségű SIM kártya-vásárlásához!

Az In-Kal GPS Kft. az estleges árváltoztatások jogát fenntartja!

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

A weboldal használatához az alábbi technikailag szükséges cookie-kat használjuk
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Elutasítom az összest
Elfogadom az összest